Winkelen

Top 5 mannen winkels

We horen vaak de opmerking dat mannen niet van shoppen houden. Iedereen denkt dat het klopt en gaat ervan uit dat die stelling waar is. Maar is dat wel echt zo?

De meeste winkelstraten zijn gevuld met vrouwen en vrouwenkleding. Er moet eerst langs 10 vrouwenwinkels gelopen worden, voordat u dan eindelijk bij een goede mannenwinkel bent. Men zegt dat shoppen een vrouwen bezigheid is, maar eigenlijk is het een vrouwen bezigheid gemaakt.

Daarom hier een top 5 met leuke mannenwinkels in Doetinchem om jullie een beetje te helpen.

Schlösser Mode:
Deze winkel is echt ontzettend stijlvol. Het assortiment wordt met liefde en goede kennis op basis van trends in de mannen wereld geselecteerd. Deze winkel is vooral leuk voor de man in pak.
Walstraat 104, 7001 BV Doetinchem

Jec Hensen:
Een grote winkel waar u terecht kunt voor de tofste mannenkleding. Op zoek naar een stoere jeans of een zakelijke look, hier vindt u het allemaal. In deze nieuwe ruime collectie kan iedere modebewuste man slagen. Ook kunt u hier terecht voor prachtige kleding voor de bruidegom.
Noordstraat 10 – 12, 7001 DW Doetinchem

Score:
Wie kent deze winkel nou niet. Een super leuke mannenwinkel waar het bijna onmogelijk is met lege handen naar buiten te gaan en al helemaal met de nieuwe collectie. Er is een brede keus uit verschillende soorten merken.
Hamburgerstraat 48, 7001 AL Doetinchem

AB Lifestyle:
Dit is het toffe merk dat niet alleen voor mannen is, maar ook voor vrouwen. Dus als u samen met uw vrouw aan het shoppen bent, heeft zij ook nog wat te kijken! Dit merk begon met het ontwerpen van petjes. Al gauw groeide het uit tot een veel gedragen merk.
Waterstraat 7, 7001 BG Doetinchem

Tribute Men:
Hier kunt u niet alleen terecht voor de toffe casual mannenmode, maar ook voor een oprecht advies of inspiratie. De winkel beschikt over een ontzettend leuk team van personeel die altijd bereid is om even een praatje te maken over de typische mannen dingen.
Boliestraat 46, 7004 BD Doetinchem