Winkelen

Shoppen in Doetinchem

Zin om te shoppen? Kom naar Doetinchem! De uitgelezen plek om lekker met uw vrienden of vriendinnen winkels in en uit te lopen. Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. Het winkelgebied omringt zich voornamelijk rondom de Catharinakerk. In de hoofdstraat van het centrum (De Hamburgerstraat) vind u voornamelijk de grote namen en bekende merken. U kunt natuurlijk ook terecht bij de bijzondere speciaalzaken of conceptstores in de gemoedelijke zijstraatjes. Doetinchem is een grote stad met een groot aanbod aan winkels.

Hieronder benoemen wij een top 10 aan leuke winkels.

Top 10

De Sting: De Sting is een populaire winkel voor heren & dames. Er zijn veel verschillende kledingstijlen verkrijgbaar.
Hamburgerstraat 18
7001 AK Doetinchem

C&A: Bij C&A heeft u keuze uit een heel groot en gevarieerd assortiment. U kunt hier terecht voor fashion voor de hele familie.
Hamburgerstraat 58
7001 AL Doetinchem

DIDI: DIDI heeft een bijzondere kledingstijl die u niet vaak tegen komt. DIDI bestaat alleen uit dameskleding. Ze beschikken ook over een erg ruime en mooie collectie. Zeker een kijkje waard!
Hamburgstraat 35
7001 AH Doetinchem

H&M

H&M: De H&M is een ontzettend populaire winkel. Er is enorm veel keus en de kleding is betaalbaar. Er is kleding voor dames en heren verkrijgbaar.
Hamburgstraat 51
7001 AH Doetinchem

Jack & Jones: Bij Jack en Jones vindt u de nieuwste mode met een ontzettend hoge kwaliteit voor mannen en vrouwen. Ze verkopen veel verschillende bekende merken zoals Levi’s, Tommy Hilfiger, Superdy en nog veel meer.
Hamburgstraat 22
7001 AK Doetinchem

Score: Een leuke mannenwinkel waar comfort en kwaliteit gegarandeerd is. Leuk personeel dat bereid is om u te helpen.
Hamburgerstraat 48
7001 AL Doetinchem

Pieces: Pieces bestaat alleen uit damesmode. Het is een redelijk kleine winkel wat het extra overzichtelijk en extra sfeervol maakt. Echt een aanrader!
Simonsplein 3
7001 BM Doetinchem

ParaDoxx

Open 32: Ook Open 32 heeft een groot assortiment in merken voor mannen en vrouwen. Ze beschikken een ruime collectie met de laatste fashiontrends.
Hamburgstraat 42
7001 AL Doetinchem

Paradoxx: Paradox is een leuke kleine kleding winkel voor dames. U kunt hier ook terecht voor leuke decoraties. Leuk personeel dat altijd in is voor een praatje en bereid is om het beste advies te geven.
Heezenstraat 21
7001 BP Doetinchem

America Today: Zeer ruime collectie voor man en vrouw. Hoge kwaliteit. Erg leuke ingerichte winkel met fijne sfeer. Slagingspercentage gegarandeerd!
Hamburgstraat 10
7001 AK Doetinchem