Restaurant

Grand café de Bank

Voor een perfecte lunch kunt u terecht bij grandcafé de Bank. Er is een geweldig zon terras in de hoek van de Chatharina kerk. Er hangt een fijne sfeer waar zowel de zakenman als de winkelde gast zich thuis voelt. In de winter biedt het café een overdekt en verwarmd terras. Er is genoeg keus uit bijvoorbeeld heerlijke salades, soepen, warme lunchgerechten, luxe tosti’s of belegde broodjes. Als u met een groter gezelschap wilt komen lunchen krijgt een een 3-gangen keuzemenu. Dat wordt van te voren telefonisch gereserveerd en overlegd. Kwaliteit en gezelligheid staat voor het café op nummer 1.

Niet alleen voor een lunch kunt u terecht bij grandcafé de Bank, maar ook voor een heerlijk diner. Ze beschikken over vele wisselende dagschotels en hebben een uitgebreide dinerkaart met heerlijke gerechten. Ook is er genoeg keus voor de kids op hun eigen kindermenukaart.

Zin om te lunchen of te dineren bij de Bank, reserveer een tafeltje via www.grandcafedebank.nl/reserveren.

Openingstijden:

Het café is geopend van maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur. Sluitingstijden zijn afhankelijk van de gezelligheid in het café en terras.

De meeste mensen beschrijven het interieur als erg leuk en een uitstekende en vlotte bediening.

Locatie

Grandcafé de Bank
Simonsplein 16
7001 BM Doetinchem
Tel: 0314-333501
E-mail: info@grandcafedebank.nl
www.grandcafedebank.nl