Groepsuitje

Funny Team Games – Groepsuitje

Durven jullie de strijd aan te gaan? Bij dit spel staat gezelligheid uiteraard op nummer 1. Maar het is zeker van belang dat de deelnemers creatief en slim zijn, maar ook snel kunnen handelen en misschien zit er zelfs wel een beetje leidinggeven bij.

De spellen die gespeeld worden zijn eenvoudig aan te passen aan het karakter of de wensen van de groep. Met slecht weer kunnen de activiteiten in een tent plaats gevonden worden of als een soort regenversie gespeeld worden. Er wordt geduelleerd in twee teams of meer. Het kan dan gaan om de snelste tijd of om de meeste punten. Tijdens het spel kan een team haar punten verdubbelen door een joker in te zetten.

Dit arrangement is geschikt voor jong, oud, sportief of minder sportief. Iedereen kan met alle plezier deelnemen aan dit fantastische spel!

Er wordt gestreden voor het Funny Team Games Blokaal. Dat wordt gedaan door middel van grappige spellen met leuke vragen en veel uitdaging. Tijdens de spellen wordt er een korte pauze gehouden waarbij wat gedronken kan worden in het restaurant Woodies.

Klik hier voor meer informatie over dit geweldige groepsuitje.