De laatste tijd heeft iedereen het ontzettend druk en komt weinig aan ontspanning toe. We willen meer rust in ons leven en we weten dat een moment voor onszelf zo belangrijk is. We leggen de lat erg hoog en vragen veel van onszelf. Ontspanning is wat helpt om deze drukke tijden door te komen. Hieronder delen wij een aantal wellness centra die zeker een bezoek waard zijn.

Kinnareenmassage

Een massage is de perfecte manier om even te ontspannen. Wanneer uw merkt dat uw spieren vastzitten van alle stress en drukke afspraken is het tijd om momentje voor uzelf te nemen. Geniet van een heerlijke Thaise massage. Kinnaree massage is gespecialiseerd in traditionele Thaise massage, Thaise oliemassage en Thaise kruidenstempel massage. De masseuse zijn ervaren en hebben kennis van veel verschillende massagetechnieken waarbij u geen andere keus heeft dan ontspannen.

Sauna & Beauty Oase

Een bezoek aan de sauna is gezond voor uw geest en lichaam. U komt niet alleen tot rust, maar doet ook nieuwe energie op. Sauna Oase weet daar alles van. Er is een ruim aanbod waarvoor iedereen wat tussen zit. U kunt hier terecht voor een rustgevend sauna bezoek of een relaxte behandeling. Er zijn veel rustgevende baden waar u tussen uw behandeling of sauna ronde in kan ontspannen of even kan afkoelen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het dennen rustbad, Turks stoombad of gewoon het normale zwembad. Ook hebben ze een ruim aanbod aan saunacabines voor de ultieme ontspanning. Ze hebben voor de gasten die het liever iets rustiger aan willen doen een cabine die oploopt tot boven de 90°C. U kunt prachtige natuurfilms en concerten bekijken in hun concert sauna of uw huid laten scrubben met geparfumeerd zeezout in hun tecaldarium.

EasyFeeling

Aan ontspanning heeft u bij EasyFeeling geen gebrek. In de sfeervolle kleinschalige salon krijgt u alle persoonlijke aandacht die u nodig heeft. Lekker even genieten in de sauna waar u alle stress even kan loslaten. U kunt ook gebruik maken van een massage. Massages hebben enorm veel positieve effecten zoals bijvoorbeeld een beter humeur, betere weerstand en natuurlijk volledige ontspanning.

Palestra

Kom een dagje intens genieten van de sauna, beauty en body. Palestra doet er alles aan om u te laten ontspannen. U kunt gebruik maken van de Lapse sauna, Marokkaanse berbertent of tot rust komen tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage. De dag kunt u afsluiten met een heerlijk diner in hun restaurant. Waar erg vriendelijk personeel u bediend. Ook is er keuze uit een heerlijke gezichtsbehandeling waarmee u de huidconditie verbeterd.