De laatste tijd heeft iedereen het druk en komt u weinig aan uzelf toe. Neem een keer een middag vrij en ga langs bij een beautysalon. Een beautysalon zorgt ervoor dat u weer helemaal lekker in uw vel zit door bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling. Moet uw uitgroei weer nodig geverfd worden? Ook dat kan in 1 van de onderstaande salons.

Beautysalon Elody

Beautysalon Elody is van alle markten thuis. Van schoonheids- en wellnessbehandelingen, pedicurebehandelingen tot verschillende lichaamsmassages. Bij de gezichtsbehandeling gebruikt Elody 100% natuurlijke producten. Ontspanning en kwaliteit door de Oosterse sfeer is hier gegarandeerd. Voordat u behandeld wordt, vindt er een intake plaats zodat u weet wat er gaat gebeuren en mag verwachten. Uw wensen staan hier centraal! De salon heeft een heerlijke ontspannen en relaxte sfeer waar u even helemaal tot uzelf kunt komen.

De Beautyfabriek

Bij het allround beautyconcept de Beautyfabriek kunt u terecht voor allerlei beauty behandelingen. Er bevindt zich een kapsalon, beautysalon en een nagelsalon. De beautyfabriek heeft verschillende specialiteiten, zoals: hairextensions, spraytan, wimperextensions en (Brazilian) waxing. Wanneer u last heeft van een beauty probleem helpt de Beautyfabriek met het zoeken naar een geschikte oplossing. Door de samenwerking met allerlei specialisten kunt u voor vrijwel alles bij de Beautyfabriek terecht! Ook mannen kunnen hier terecht. Ze hebben speciale producten voor de man en zullen niet eindeloos kletsen over van alles en nog wat.

Babor Beauty Spa

Bij Babor Beauty spa kunt u terecht voor goede service, beauty adviezen, en persoonlijke aandacht. Lekker even tot rust komen in de prachtige salon. Er zijn vakkundige mensen in dienst met veel ervaring die erg klantgericht en klantvriendelijk zijn. Als nieuwe klant krijgt u eerst een intakegesprek. Uw wensen worden tijdens het intakegesprek besproken. Vanuit daar worden de juiste behandelingen vastgesteld voor uw huidtype. Er wordt gewerkt met professionele producten die 100% natuurlijk zijn. Een paar voorbeeld behandelingen zijn: anti-stressbehandeling, visagie, anti-aging, en gezichts- en lichaamsbehandeling. Ook veel mannen zijn erg te spreken over deze salon.